EUR
CZK

Blog

BIO-AKTÍVNY druh starostlivosti o pleť, ktorý chcete vyskúšať

19. July 2023

ČO JE BIO-AKTÍVNA STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ?

Bio-aktívna starostlivosť o pleť sa vzťahuje na kategóriu produktov starostlivosti o pleť, ktoré obsahujú aktívne zložky získané z prírodných zdrojov, ako sú rastliny, bylinky, ovocie a iné rastlinné výťažky. Tieto aktívne zložky sú vybrané pre ich priaznivé vlastnosti a potenciál zlepšiť zdravie a vzhľad pokožky. 

Bio-aktívne produkty starostlivosti o pleť sa zvyčajne zameriavajú na využívanie prírodných a organických zložiek, vyhýbajú sa syntetickým chemikáliám, tvrdým konzervačným látkam a umelým vôňam. Aktívne zložky používané v týchto produktoch sú často vyberané pre ich špecifické výhody starostlivosti o pleť, ako sú hydratačné, anti-agingové, rozjasňujúce, upokojujúce alebo vyrovnávacie vlastnosti. 

Jednou z výhod bio-aktívnej starostlivosti o pleť je to, že môže ponúknuť holistickejší a prirodzenejší prístup k starostlivosti o pleť, ktorý sa zameriava skôr na podporu zdravia a odolnosti pokožky, než sa zameriava výlučne na špecifické kožné problémy. Často sa kladie dôraz na starostlivosť a podporu prirodzenej rovnováhy a žiarivosti pokožky. 

PATENTOVANÁ BIO-AKTÍVNA FERMENTÁCIA 

Patentovaná bio-aktívna fermentácia od spoločnosti Emani Vegan Cosmetics je chemický proces, ktorý rozkladá aktívne zložky a transformuje ich na menšie molekuly. Uľahčuje aktívnym látkam komunikáciu s chemickými prenášačmi, ktoré sa nachádzajú hlboko pod povrchom pokožky. Fermentačný proces tiež produkuje chemické vedľajšie produkty, ako sú vitamíny, esenciálne minerály, aminokyseliny, antioxidanty a peptidy, ktoré zvyšujú potenciu aktívnej látky zvýšením jej nutričnej hustoty. Bolo klinicky dokázané, že fermentované zložky v Emani produkte Halo Vegan Collagen Serum, Sleep & Renew Serum a Miracle 7v1 Primer a Serum prinášajú lepšie výsledky, ktoré vydržia 2x dlhšie ako nefermentované zložky – prinášajú výsledky, ktoré si zaslúžite!

Objavte séra od americkej značky EMANI Vegan Cosmetics obohatené o bio-aktívne fermentované zložky. Kliknite sem a preskúmajte ich bližšie.

Ak potrebujete poradiť - obráťte sa na nás. Budeme sa snažiť čo najlepšie vám pomôcť s výberom, ktorý bude najvhodnejší pre vašu konkrétnu potrebu.

Kedykoľvek sa nám ozvite a radi vám s výberom pomôžeme.

PS. Nezabudnite na naše heslo, NENAKUPUJTE, ale VOLAJTE.

☎️0910 222129

💻podpora@beligo.sk

Team Beligo ®

19. July 2023