EUR
CZK

Blog

Krása, ktorá starne s dôstojnosťou!

19. December 2023
Prečo je dôležité správne sa starať o pleť aj v zrelom veku?

V dnešnom uponáhľanom živote je správna starostlivosť o pleť nevyhnutná pre udržanie zdravého a mladistvého vzhľadu. V našom hektickom prostredí je pleť vystavená rôznym škodlivým vplyvom, od slnečného žiarenia po znečistené ovzdušie. Aby sme zachovali vitalitu a krásu našej pleti, je dôležité venovať jej pravidelnú a vhodnú starostlivosť.

Jedným z kľúčových faktorov je ochrana pleti pred vonkajšími vplyvmi. Výber kvalitných kozmetických produktov môže pomôcť vytvoriť efektívnu ochrannú bariéru. Krémy s UV-filtrom chránia pred slnečným žiarením, zatiaľ čo antioxidanty pôsobia proti škodlivým voľným radikálom.

Starší vek prináša so sebou múdrosť, skúsenosti a jedinečnú krásu, ktorá si zaslúži špeciálnu starostlivosť. V tejto etape života je správna starostlivosť o pleť kľúčová, nielen pre udržanie mladistvého vzhľadu, ale aj pre zachovanie zdravej elasticity a pohody pokožky. Na našom eshope s kozmetikou sme pre vás pripravili starostlivo vybrané produkty, ktoré podporujú krásu, dôstojnosť a zdravie pleti. Nájdete u nás aj produkty na vhodnú starostlivosť o krk a dekolt, aj ruky. 

Unikátna potreba zrelej pleti

S pribúdajúcimi rokmi pokožka stráca vlhkosť a pružnosť. Vrásky začínajú byť výraznejšie, pleť je matná  a prejavujú sa na nej aj hormonálne zmeny, stres, slnečné žiarenie či unáhlený spôsob života. Tkanivá strácajú hydratáciu a kožná bariéra sa zmenšuje. Preto sme venovali osobitnú pozornosť výberu produktov, ktoré sú bohaté na hydratačné a výživné zložky. Krémy s obsahom kyseliny hyalurónovej, vitamínmi a antioxidantmi, ktoré pomáhajú obnoviť vitalitu a odolnosť pleti. Práve kyselina hyalurónová dokáže spolupracovať s rôznymi bunkami a podnietiť ich k obnove. Naše luxusné liftingové sérum v sebe skrýva nie len kyselinu hyalurónovú, ale aj koloidné zlato, ktoré pôsobí ako "facelift", tešiť sa môžete z okamžitého vyhladenia pleti a prinavráti sa jej aj jas a vitalita. 

1708615826-starnutie-s-graciou.png

Prevencia a ochrana

Pri správnej starostlivosti o pleť je kľúčová aj prevencia. Kozmetika obsahujúca retinol, peptidy a kolagén môže podporiť zmiernenie jemných línií a vrások. Zároveň nezabúdame na význam ochrany pred slnečným žiarením, čo pomáha predchádzať pigmentovým škvrnám a ďalším nežiaducim účinkom prostredia. Takúto ochranu a zároveň množstvo účinných látok nám vie zabezpečiť napríklad make-up. Jeho ultra ľahká konzistencia spôsobí, že zabudnete, že niečo na pleti máte. Náš make-up má rozjasňujúce a hydratačné účinky, nie nadarmo si vyslúžil označenie "Ochrana mladosti". Najnovšia receptúra prináša make-up naplnený niacinamídom, Vitamínom B3, kyselinou hyalurónovou a prírodnými pigmentmi na vyhladenie a rozjasnenie pokožky pri každom nosení.  Vytvára bariéru na ochranu pokožky pred znečistením. S minerálnymi SPF vlastnosťami, bez silikónu, bez parfumácie a nekomedogénny (neupcháva póry). Dermatologicky schválený a klinicky potvrdený ako bezpečný pre citlivú pokožku aj vďaka svoju zloženiu - 99,3% prírodné účinné látky. Doprajte svojej pleti to najlepšie. S týmto make-upom bude pleť vyzerať prirodzene a žiarivo – ako vy, len vyhladenejšia.

1708615825-starnutie-do-krasy.png

Individuálny Prístup

Každá žena je jedinečná. Pri výbere kozmetiky na starostlivosť o pleť v staršom veku môže byť individuálny prístup k pleti kľúčový. Preto sme tu, aby sme vám pomohli na tejto krásnej ceste starostlivosti o pleť. Naši odborníci sú pripravení poskytnúť vám osobné konzultácie - telefonicky 0910 222 129 a odporúčania, aby ste si mohli užiť každý moment s krásnou a zdravou pokožkou. Vaša pleť je jedinečná a zaslúži si osobitnú starostlivosť, ktorú vám radi poskytneme.

V našom eshope považujeme za dôležité zabezpečiť, aby naši zákazníci dostali presne to, čo potrebujú. Sme tu, aby sme vám pomohli s každým aspektom vášho nákupného procesu. Naši odborníci sú pripravení poskytnúť odborné rady a s vami zdieľať svoje znalosti o kozmetických produktoch. Nech už je to výber vhodných produktov pre vašu konkrétnu pleťovú potrebu alebo riešenie konkrétnych kozmetických otázok, sme vám vždy k dispozícii. Cítime sa poctení, keď môžeme byť súčasťou vašej krásy a prispievať k vášmu pohodliu.

Jedným z hlavných prvkov nášho prístupu je ponúkanie bezplatných konzultácií našim klientom. V tomto rýchlo sa meniacom svete kozmetiky je nesmierne dôležité, aby sme vám poskytli priestor na osobné poradenstvo a odpovedali na vaše otázky. Sme presvedčení, že dobrý výber kozmetiky nie je len o výrobku samotnom, ale aj o tom, ako sa integruje do vášho jedinečného typu pleti a životného štýlu. S naším tímom odborníkov na zdravú krásu si môžete byť istí, že dostanete kvalifikovanú pomoc na mieru, ktorá vám pomôže nájsť najlepšie riešenia pre vašu pokožku.

Starnutie neznamená stratu krásy

Naopak, môže to byť éra, kedy si vážite svoju jedinečnú krásu a dávate pokožke to, čo si zaslúži. V našom eshope sme tu, aby sme vám pomohli objaviť krásu, ktorá starne s dôstojnosťou. Vyberte si starostlivú kozmetiku, ktorá podčiarkne vašu prirodzenú eleganciu a naplní váš život novými zážitkami. Vaša pleť je krásna, a my sme tu, aby sme vám pomohli ju osláviť každým dňom.

V našom eshope nájdete široký výber kozmetických produktov, ktoré sú navrhnuté tak, aby spĺňali potreby rôznych typov pleti. Investícia do správnej kozmetiky môže mať dlhodobé výhody pre vašu pleť a prispieť k zachovaniu jej krásy a zdravia. Začnite sa starať o svoju pleť správne ešte dnes! Veríme, že prispievanie k vašej kráse je cestou k spokojnosti a sebavedomiu. Dovoľte nám byť s vami na tejto krásnej ceste krásy a starostlivosti o pleť.

Ak potrebujete poradiť - obráťte sa na nás. Budeme sa snažiť čo najlepšie vám pomôcť s výberom, ktorý bude najvhodnejší pre vašu konkrétnu potrebu.

Kedykoľvek sa nám ozvite a radi vám s výberom pomôžeme.

PS. Nezabudnite na naše heslo, NENAKUPUJTE, ale VOLAJTE.

☎️0910 222 129

💻podpora@beligo.sk

Team Beligo ®

19. December 2023