EUR
CZK

Blog

Vlasová revolúcia: Táto trojica produktov zastaví vypadávanie vlasov raz a navždy!

12. January 2024

Kompletná kúra pre zastavenie vypadávaniu vlasov (set 3 produktov)

Vstúpte s nami do sveta krásy a sebavedomia, kde vypadávanie vlasov nie je nevyhnutným zlom, ale výzvou, ktorú môžeme úspešne prekonať. Pre ženy môže strata vlasov predstavovať komplexný problém, ovplyvňujúci nielen fyzický, ale aj emocionálny aspekt ich života. Sme tu, aby sme vám predstavili revolučnú trojicu produktov, ktorá sľubuje zastaviť vypadávanie vlasov raz a navždy.

Najmä pre staršie ženy môže vypadávanie vlasov predstavovať významný estetický a emocionálny problém. S postupujúcim vekom dochádza k prirodzeným hormonálnym zmenám, najmä v súvislosti s menopauzou, čo môže viesť k rednutiu vlasov, strate hustoty a slabnutiu vlasovej štruktúry.

Okrem hormonálnych faktorov prispievajú k vypadávaniu vlasov aj genetika, vplyv prostredia a stres. Ženy v tomto veku sa často stretávajú s výzvami, ako udržať zdravé a krásne vlasy, a to môže mať vplyv na ich sebavedomie a celkový dojem o sebe.

Riešenia pre vypadávanie vlasov sa často stávajú súčasťou osobnej starostlivosti o vzhľad pre mnoho žien, bez ohľadu na vek, a práve kvalitná a cielene navrhnutá kozmetika môže poskytnúť prinavrátenie a zároveň aj udržanie zdravých a krásnych vlasov.

O sade produktov

Predstavujeme vám revolučnú sadu produktov, ktorá sľubuje návrat k zdravým a krásnym vlasom. Každý produkt v tejto sade bol starostlivo vybraný a vyvinutý tak, aby poskytoval maximálnu účinnosť v boji proti vypadávaniu vlasov. Čo tieto produkty robí unikátnymi?

1. Šampón proti vypadávaniu vlasov - 250ml v sebe skrýva tú správnu kombináciu posilňujúcich výživných látok pre vaše vlasy a vlasovú pokožku. Vďaka obsahu vitamínov a rastlinnej placenty bojuje proti vypadávaniu vlasov. Podporuje prekrvenie, dodáva potrebné vitamíny a výživné látky pre zastavenie vypadávania vlasov.

1709038020-therapy-proti-vypadavaniu.png

2. Emulzia proti vypadávaniu vlasov - 200ml  účinne pôsobí na vlasové folikuly, aby vlasy rástli silnejšie a bráni ich vypadávaniu. S chladivým efektom. Vďaka obsahu vitamínov a rastlinnej placenty bojuje proti vypadávaniu vlasov, predlžuje fázu rastu vlasov a znižuje ich vypadávanie. Princípy kondicionovania: Vlasy jemne ošetrujte, zanecháva ich jemnejšie a uľahčuje ich rozmotávanie.

3. Rastlinná kúra Vegetal placenta - 12 ampuliek po 9ml - rastlinná kúra je účinná podpora pre rast vlasov. Aktívne účinné látky rastlinnej placenty a indického gaštanového extraktu spolu s dôkladným spojením vitamínov sú vysoko účinné v boji s vypadávaním vlasov. Stimulujú krvný obeh v pokožke hlavy, dodávajú silu a odolnosť proti vonkajším vplyvom čim podporujú rast vlasov a bojujú tak proti vypadávaniu vlasov.

Aké benefity môžeme vďaka produktom získať?

  • Zastavíme vypadávanie vlasov
  • Podporíme prietok krvi
  • Podporíme rast vlasov
  • Spevňujeme celý vlasový obal
  • Očistíme a okysličíme pokožku
  • Vegánsky produkt.

Aké sú hlavné účinné zložky trojice produktov?

  • Rastlinná placenta ako hlavná zložka na báze hydrolyzovanej sóje a aloe vera, ktorá ako zelenina poskytuje rovnaké vlastnosti podporujúce tvorbu bielkovín a krvného zásobenia ako živočíšna placenta. Z tohto dôvodu sa veľmi odporúča pri výživných kúrach na vlasy. Stimuluje prietok krvi, posilňuje vlasové vlákno a aktívne bojuje proti vypadávaniu vlasov.
  • Výťažok z placenty vyživuje vlasy, stimuluje prietok krvi a dodáva potrebné bielkoviny pre správne fungovanie vlasového folikulu.
  • Multivitamínový komplex poskytuje potrebné vitamíny pre správne fungovanie vlasového folikulu.
  • Polypeptidy zo sójových bôbov poskytujú účinok proti mastnote, regulujú nadmernú sekréciu mazu tam, kde existuje. Vyživujú vlasy a stimulujú prietok krvi.
  • Extrakt semien Aesculus Hippocastanum známy aj ako extrakt z kaštanu divého, je prírodná zložka, ktorá má rôzne vlastnosti, ktoré môžu byť prospešné pre vlasy. Zlepšenie cirkulácie krvi - čo môže mať pozitívny vplyv na zdravie vlasových folikulov. Posilnenie vlasovej štruktúry a zvýšiť ich odolnosť voči poškodeniu. Antioxidantové vlastnosti, čím sa znižuje možnosť poškodenia vlasov a podporuje zdravý rast vlasov. Redukcia zápalu a svrbenia, môže pomôcť znížiť zápal a svrbenie pokožky hlavy, čo môže byť prospešné pre osoby trpiace podráždením alebo suchou pokožkou hlavy.
  • Biotín, známy aj ako vitamín B7 alebo H, je vitamín z B-komplexu, ktorý hrá dôležitú úlohu v zachovaní zdravia vlasov, pokožky a nechtov. Jeho vplyv na vlasy je dobre skúmaný, a preto je často zahrnutý ako kľúčová zložka v mnohých doplnkoch výživy a kozmetických produktoch zameraných na podporu zdravia vlasov. Hlavné spôsoby, ako biotín ovplyvňuje vlasy: podpora rastu, zlepšenie štruktúry vlasov, prevencia vypadávania vlasov (nedostatok biotínu môže byť spojený s vypadávaním vlasov. Dodatočný príjem biotínu môže pomôcť prevencii nadmerného vypadávania vlasov a podporiť zdravý rast nových vlasov), ochrana pred suchom a lámaním, zlepšenie pevnosti a podpora zdravej pokožky hlavy.
  • Extrakt z pagaštanu konského vie pôsobiť ako zvlhčovač, pomáhajúci udržiavať vlasy hydratované a chránené pred stratou vlhkosti, čo je dôležité pre zachovanie pružnosti a lesku vlasov.

A výsledok?

Vaše vlasy budú obnovené, posilnené a hustejšie. Zastaví sa ich vypadávanie a zároveň podporí ich rast. Okrem toho bude vyživená a zdravia aj pokožka hlavy a posilnia sa cibuľky vlasov. Treba však byť trpezlivý pri aplikácii produktov a vydržať, aby dosiahli maximálny úžitok. Každopádne, cieľom tejto trojice produktov je pomôcť vám dosiahnuť zdravé, krásne a pevné vlasy.

Ako používať produkty

Podrobný návod na správne používanie každého produktu z tejto sady je kľúčovým krokom k dosiahnutiu optimálnych výsledkov. Pravidelnosť a správna aplikácia sú zárukou úspechu v boji proti vypadávaniu vlasov. Na každom produkte nájdete potrebné informácie o správnom používaní, ale radi by sme vám ich poskytli aj tu. Postupujte podľa nasledujúcich krokov:

  1. Šampón proti vypadávaniu vlasov - 250ml 

Naneste primerané množstvo na mokré vlasy a dôkladne vmasírujte. Nechajte niekoľko minút pôsobiť a následne dôkladne zmyte. Postup zopakujte 2 krát. Pre dosiahnutie lepšieho výsledku proces môžete ešte raz zopakovať.

  1. Emulzia proti vypadávaniu vlasov - 200ml 

Nastriekajte na suchú alebo vlhkú pokožku hlavy a vmasírujte až do kompletného absorbovania. Nezmývajte. Ošetrenie aplikujte denne počas doby 15 dní. Častosť aplikácie sa môže líšiť v závislosti od jej úspechu.

  1. Rastlinná kúra Vegetal placenta - 12 ampuliek po 9ml 

Ošetrujúcu kúru aplikujte 1 ampulku denne po dobu 15 dní, následne po dobu ďalších 15 dní aplikujte 1 ampulku každý druhý deň. 

Postup aplikácie: Naneste obsah jednej ampulky na suchú alebo vlhkú pokožku hlavy a vmasírujte. 

Postup aplikácie je aj na tomto videu: https://www.youtube.com/watch?v=6NhV72waCTY

alebo tu, ak máte iný typ ampulky: https://www.youtube.com/shorts/Ant1_5AB1Is

V kúre môžete pokračovať; podľa výsledku ošetrujúcej kúry aplikujte 1 až 2 ampulky týždenne. Táto emulzia je neškodná a nedráždi pokožku. 

1709038021-kura-na-blog.png

Skúsenosti žien, ktoré tento produkt vyskúšali, a ich pozitívne výsledky 

Nie je to len o našom presvedčení o kvalite produktov. Máme skutočné príbehy a skúsenosti žien, ktoré túto revolučnú sadu produktov vyskúšali. Ich príbehy hovoria o úspechu a obnovení rastu vlasov, výsledky boli nielen viditeľné v zrkadle, ale aj v každodennom živote.

Eva (52): "Nemyslela som, že existuje riešenie pre moje tenké vlasy, kým som neskúsila tieto produkty. Po pár týždňoch používania som si všimla, že vypadávanie vlasov sa výrazne znížilo, a moje vlasy vyzerajú oveľa zdravšie. Som nesmierne vďačná!"

Lýdia (58): "V mojom veku som sa vyhýbala veľa kozmetickým výrobkom, pretože som mala obavy z nežiaducich účinkov. Ale opäť som si povedala, veď skúsim. A zostala som milo prekvapená. Hlavne šampón therapy - odporúčam každej žene, ktorá bojuje s vypadávaním vlasov."

Ďalšie skúsenosti s nami dámy zdieľali aj na sociálnych sieťach v komentároch alebo v rámci google recenzií.

Ďalšie recenzie nájdete tu: Google

1709038026-vlasy-recenzie.png

Tieto skúsenosti sú len malou ukážkou úspešných príbehov, ktoré svedčia o účinnosti tejto sady produktov. Ak hľadáte riešenie pre zastavenie vypadávanie vlasov, neváhajte vyskúšať túto revolučnú trojicu produktov a začnite písať svoj vlastný príbeh úspechu!

Ďalšie rady pre zdravé vlasy

Nie vždy to je iba o používaní tých správnych produktov. Okrem používania našej revolučnej trojice produktov, existuje niekoľko ďalších dôležitých krokov a návykov, ktoré môžu prispieť k zdraviu vašich vlasov a zvýšiť ich odolnosť. Prečítajte si niektoré z nich.

1. Výživa a hydratácia

Strava bohatá na Vitamíny a Minerály: Zahrňte do svojej stravy potraviny obsahujúce vitamíny A, C, E, a B, ako aj minerály ako železo a zinok. Tieto živiny podporujú rast a zdravie vlasov.

Dostatočný Príjem Vody: Hydratované telo je kľúčom k zdravým vlasom. Pite dostatok vody každý deň a minimalizujte konzumáciu kofeínu a alkoholu.

2. Jemná starostlivosť o vlasy

Šetrné Umývanie: Vlasy umývajte vlažnou vodou a vyhýbajte sa častému umývaniu. Príliš horúca voda môže vlasom ublížiť.

Výber Jemných Produktov: Používajte šampóny a kondicionéry určené pre váš typ vlasov a bez škodlivých chemikálií.

3. Pravidelný strih vlasov

Odstránenie Rozdvojených Končekov: Pravidelný strih odstráni rozdvojené končeky a pomáha udržiavať zdravý rast vlasov.

4. Ochrana pred teplom a UV žiarením

Používanie Ochranných Prostriedkov: Pred používaním fénov, žehličiek alebo kulmov používajte ochranné prostriedky, aby ste minimalizovali škody od tepla.

Vlasová Krytina pred UV Žiarením: Používajte klobúk alebo inú ochranu, keď ste vystavené slnku na dlhšiu dobu.

5. Pravidelné masáže a ošetrenia

Vlasové Masáže: Masírujte pokožku hlavy, aby ste stimulovali krvný obeh a podporili rast vlasov.

Hlboké Ošetrenia: Vyskúšajte hlboké kondicionovacie ošetrenia alebo masky na vlasy raz týždenne pre intenzívnu hydratáciu a oživenie.

6. Minimalizácia stresu

Relaxácia a Zvládanie Stresu: Stres môže mať negatívny vplyv na zdravie vlasov. Venujte čas na relaxáciu a hľadanie metód na zvládanie stresu.

Sledovanie týchto ďalších rád a návykov spolu so správnym používaním trojice produktov môže vytvoriť kompletný prístup k dosiahnutiu zdravých a krásnych vlasov. Pamätajte, že každý človek je jedinečný, takže môže byť potrebné niekoľko pokusov a omylov, kým nájdete ten správny prístup pre svoje vlasy.

Záverečné zhrnutie

Svet krásy a starostlivosti o vlasy je teraz bohatší o revolučnú trojicu produktov, ktorá nie len zastaví vypadávanie vlasov, ale aj znovu definuje, čo znamená mať zdravé a krásne vlasy v každom veku. Extrakt z pagaštanu konského a Aesculus Hippocastanum, spojený s ďalšími prírodnými zložkami, tvorí silnú kombináciu, ktorá podporuje rast vlasov, posilňuje ich štruktúru a obnovuje pružnosť.

Skúsenosti našich spokojných užívateliek hovoria samy za seba. Z príbehov dám, ktoré túto trojicu produktov vyskúšali, vyplýva, že cesta ku krásnym vlasom tu je pre každého jedného z nás.

Nenechajte čas a vek ovplyvniť váš vzťah k vlastným vlasom. Poďte s nami na túto cestu revolúcie vo svete vlasovej krásy. S touto trojicou produktov nechajte svoje vlasy rozprávať príbeh o vitalite, pevnosti a kráse, ktorá neustále kvitne. Krása nie je o veku, ale o pocite, a s touto trojicou produktov môžete oslavovať krásu v každej etape vášho života.

Nechajte svoje vlasy byť príbehom vašej sily, krásy a odolnosti. Pamätajte, že každý hmat, každý pohľad a každý výraz na vašej tvári sú súčasťou toho, čo vás robí jedinečnou. 

Nech je každý deň príležitosťou na to, aby ste oslavovali krásu svojich vlasov.

Táto trojica produktov je teraz dostupná v špeciálnej sade: Kompletná kúra pre zastavenie vypadávaniu vlasov (set 3 produktov)

1709038024-vlasovarevolucia.png

Prípadne si viete zadovážiť aj každý produkt samostatne, všetky sú dostupné na našom eshope

1. Šampón proti vypadávaniu vlasov - 250ml - Obnovte život vašim vlasom s touto obohacujúcou formulou.

2. Emulzia proti vypadávaniu vlasov - 200ml  - Poskytnite svojim vlasom intenzívnu starostlivosť a posilnenie.

3. Rastlinná kúra Vegetal placenta - 12 ampuliek po 9ml - Stimulujte rast nových vlasov a dosiahnite plný a zdravý vzhľad.

Náš eshop BELIGO má všetky produkty skladom a ponúka rýchle doručenie. Po prihlásení sa na odber newsletteru aj exkluzívne výhody iba pre našich zákazníkov. Kliknite na odkazy vyššie a objednajte si svoju trojicu produktov ešte dnes. Nech vaše vlasy zažiaria krásou a zdravím!

Ak potrebujete poradiť - obráťte sa na nás. Budeme sa snažiť čo najlepšie vám pomôcť s výberom.

Kedykoľvek sa nám ozvite a radi vám pomôžeme.

☎️0910 222129

💻podpora@beligo.sk

Team Beligo ®

12. January 2024