EUR
CZK

Blog

Zlúčenie chutí a krásy: JARNÉ Vegánske hody 2024 v Bratislave s EMANI VEGAN COSMETICS!

8. February 2024

Pozvánka na Vegánske hody 2024 v Bratislave!

Milí priatelia rastlinnej stravy a zástancovia zdravého životného štýlu,

je to zase ten čas v roku! S potešením vás pozývame na ďalší ročník Vegánskych hodov, ktorý sa koná dňa 17. marca 2024 v historickej Starej tržnici v Bratislave.  Aj tento rok nebude chýbať stánok s EMANI VEGAN COSMETICS, popredným výrobcom vegánskej a prírodnej dekoratívnej kozmetiky, aby sme vám priniesli jedinečný zážitok spojený s krásou.

Čo môžete očakávať?
  • Osobné stretnutie 🤗
  • Výmena skúseností a spätná väzba. 🗣
  • Rady od skúsených. 💁🏻

Vegánske hody sú pre nás vzácna príležitosť byť k vám bližšie. Sme veľmi radi, že aj napriek tomu, že značka EMANI nie je na našom trhu ešte dosť známa, náš stánok na hodoch už má svojich pravidelných návštevníkov. Aj po minulé ročníky ste nám venovali svoju pozornosť a čas a produkty ste si prišli pozrieť, vyskúšať a zakúpiť. Akciu navštívilo niekoľko stoviek účastníkov. 

Stretnutie s vami pri našom stánku bolo pre nás nezabudnuteľné! Opäť sme sa mohli podeliť o vaše skvelé skúsenosti s EMANI vegánskou a prírodnou kozmetikou. Vaše ohlasy boli naozaj povzbudzujúce! Naše produkty prírodného zloženia vyhovujú každému typu pleti, vrátane veľmi citlivej, aknóznej alebo zapálenej. A čo je ešte lepšie, mnohí z vás nám potvrdili, že od nášho posledného stretnutia na Hodoch ste si produkty stihli zakúpiť aj cez náš eshop (www.beligo.sk) a doplniť si tak svoju zbierku. Vaša podpora a pozitívne reakcie nás veľmi tešia a preto sa na vás pri stánku tešíme aj tento rok!

Cieľom EMANI vegan cosmetics je, aby ženy vyzerali prirodzene krásne a zároveň sa cítili krásne. To všetko v súlade s najvyššími hodnotami – prirodzenou krásou, šetrnosťou k zvieratám a planéte. Emani dokáže vyrábať  len to najlepšie z prírodných a organických ingrediencií, vďaka vlastnému patentovanému fermentačnému procesu.

Prečo nás navštíviť?
  • Máte jedinečnú možnosť vyskúšať každý náš produkt; všetky odtiene make-upov, rúžov aj očných tieňov. Na mieste bude aj naša make-up vizážistka, ktorá vám ochotne poradí s výberom a zároveň vám v pár minútach predvedie ľahkosť líčenia s EMANI vegánskou kozmetikou. 
  • Ku každému nákupu produktov v našom stánku dostanete darček - Dvojfarebný rúž podľa vášho výberu ZDARMA (hodnota produktu je 29€) ako prejav našej vďačnosti. 

Pozývame vás navštíviť náš stánok! 

Vegánske hody sa stali jedným z najväčších slovenských food festivalov a najväčším festivalom rastlinného stravovania v krajine. Od roku 2009 prinášajú zážitky pre zmysly a podporujú zdravší, zelenší spôsob života.

Tak neváhajte a pridajte sa k nám na tento oslavovaný deň plný chutí, krásy a zábavy! Náš stánok s EMANI VEGAN COSMETICS nájdete na 1. poschodí, kde vás čaká naša špeciálna ponuka a darček k vašej spokojnosti. Do kalendára si poznačte akciu s dátumom 17.03.2024, miesto: Stará Tržnica – Bratislava, Stánok EMANI s vegánskou a prírodnou dekoratívnou kozmetikou, je na 1. poschodí blízko výťahu a schodiska; Vegánske hody svoje brány otvoria o 10tej.

Tešíme sa na vás!

Team BELIGO

8. February 2024