EUR
CZK

Blog

Pleť po 50-tke – Najlepšie pleťové krémy (časť 2)

22. February 2024

Už sme si povedali o prvom kroku v rámci správnej starostlivosti a tým je: ČISTENIE A EXFOLIÁCIA – článok si môžete prečítať tu: Pleť po 50-tke – Kde začať v rámci správnej starostlivosti (časť 1)

Čo naša pleť skutočne potrebuje?

       1. Vitamíny! V ktorých produktoch ich nájdeme? 

Retinoidy: Zahrňte do svojej rutiny starostlivosti o pleť retinoidy, ktoré pomáhajú bojovať proti vráskam, stimulujú tvorbu kolagénu a zlepšujú textúru pokožky. Začnite s nižšou koncentráciou a postupne zvyšujte pod dohľadom odborníka. Zahrňte do svojej starostlivosti o pleť látky, ktoré pomáhajú zvládať vrásky, podporujú tvorbu kolagénu a zlepšujú vzhľad pokožky. Jedná sa o látky, ktoré sú odvodené od vitamínu A. Tieto látky majú pozitívny vplyv na pokožku, pomáhajú zvládať vrásky, podporujú tvorbu kolagénu a zlepšujú celkový vzhľad pokožky.

Vyskúšali ste už náš – HALO VEGAN COLLAGEN? - Prvý vegánsky tekutý kolagén na pleť prírodného zloženia! Možno ste ani nevedeli o všetkých jeho benefitoch:

  • Má protizápalové vlastnosti pre viditeľnú obnovu pleti
  • Aktivuje metabolizmus pokožky, čím napomáha tvorbe kolagénu a elastínu
  • Dodáva pleti žiarivosť a jas vďaka prírodným účinným látkam
  • Použitie je možné  ráno aj večer
  • Viditeľne minimalizuje výskyt jemných liniek a vrások
  • Bojuje proti vzniku vrások
  • Chráni pred UV žiarením
  • Určené pre všetky typy pleti vrátane pleti s hormonálnym akné.
  • Patentovaná fermentačná technológia produkuje nealergický vysoko účinný vegánsky kolagén
  • 99,75% prírodného zloženia

1708611585-halo-vegan.png

Vitamín C: Produkty obsahujúce vitamín C sú skvelým spôsobom, ako bojovať proti pigmentácii a chrániť pokožku pred poškodením voľnými radikálmi. Vitamín C tiež pomáha stimulovať kolagénovú produkciu. Opäť jeden z našich TOP produktov je MED-SKIN sérum VITA-C - Biologické antioxidačné a rozjasňujúce sérum s Vitamínom C. Dokonale rozjasňujúce sérum s Vitamínom C v tej najstabilnejšej forme. Úzko súvisí s procesmi regenerácie pleťových buniek. Vitamín C, tiež známy ako kyselina askorbová, pomáha budovať kolagén a elastín, ktoré dodávajú pokožke mladistvý vzhľad. Poskytuje tiež vysokú antioxidačnú ochranu vďaka svojej zlučiteľnosti s inými látkami a absorpcii kyslíka. Účinne znižuje príznaky starnutia a pomáha vyrovnať tón pleti. Výrazne redukuje výskyt vrások stimuláciou syntézy kolagénu, základnej zložky podporných tkanív pokožky, čo vedie k pevnejšej pokožke. Poskytuje hydratáciu, jas a zlepšuje farbu pleti, zosvetľuje škvrnyObnovuje elasticitu pokožky a má protizápalové účinky.

V ponuke máme aj ďalšie účinné produkty. Ak si nebudete svojim výberom isté, neváhajte sa na nás obrátiť prostredníctvom konzultácie a vždy vám ochotne a s radosťou pomôžeme vybrať tie správne produkty pre váš konkrétny typ pleti. 

          2. Hydratácia zvonku aj zvnútra

Používajte bohatý hydratačný krém, ktorý udržuje pokožku hydratovanú. Kyselina hyalurónová môže byť skvelou zložkou na zabezpečenie optimálnej hydratácie. Snažili sme sa vám z našej bohatej ponuky vybrať pár produktov, ktoré považujeme za skutočne TOP hydratačné pre zrelú pleť. 

Medzi vašimi produktami zažiari náš Luxusný regeneračný denný krém s 1% koloidného zlata a kyselinou hyalurónovou. Denný regeneračný krém s jemnou textúrou, má vo svojom zložení najnovšiu hydratačnú technológiu. Pôsobí na regeneráciu buniek s obnovovacím efektom. Krém dodáva pleti 24-hodinovú vitalitu a vlhkosť, a ponúka maximálne pohodlie bez zanechania mastného povlaku. Špeciálne vyvinutý pre veľmi suchú pleť, pričom stabilizuje osmotickú rovnováhu kožných buniek a zadržiava v nich vodu. Jeho najaktívnejšími účinnými látkami sú kyselina hyalurónová a 1% koloidné zlato. Kombinácia prítomných aktívnych zložiek umožňuje získať pevnú a vyživenú pokožku, redukovať vrásky a mimické linky a viditeľne zvýšiť žiarivosť pleti.

1708611586-zlato-den.png

Špeciálne hydratačný je aj denný krém z kolekcie NATURAGE - Hydratačný krém s kyselinou hyalurónovou pre normálnu pleť, v ponuke máme aj pre suchú a zmiešanú pleť. Hydratačný krém dodá pokožke opäť hydratáciu. Disponuje zvlhčujúcimi vlastnosťami vďaka prítomnosti bambuckéhomasla a kyseliny hyalurónovej. Chráni pokožku pred slnečnými lúčmi vďaka SPF 30. Zloženie zamerané na citlivú pleť dodáva pokožke vlhkosť vďaka čomu budete mať žiarivejšiu a mladšie vyzerajúcu pleť.

Nezabudli sme ani na ženšenový krém – Bioactive hydratačný krém so ženšenom. Hydratačný krém na tvár, ktorý pomáha regenerovať a vyživovať pokožku každý deň. Jeho zloženie je obohatené o ricínový olej, pšeničné klíčky a ženšenový extrakt, ktorého zmes prírodných vitamínov a mastných kyselín poskytuje mimoriadnu výživu a hydratáciu, ktoré zaručujú nepretržitú starostlivosť o pleť. Kombinácia kolagénu a elastínu tiež pôsobí proti degenerácii a starnutiu pokožky, čím dosahuje hladšiu a pevnejšiu pokožku a zlepšuje vzhľad vrások a výrazových línií. Pokožka je opäť obnovená a pevná. Odporúča sa pre matnú pleť bez jasu. 

Predsa len sme sa rozhodli medzi tieto produkty zaradiť aj jednu kúru. Ide špeciálne o: Hyalurónovo-kolagénová kúra s rastovým faktorom EGF. Hydratačné, obnovovacie a spevňujúce ošetrenie. Vďaka kombinácii proteoglykánov, EGF a kyseliny hyalurónovej. EGF sú nevyhnutné pre optimálne udržanie funkcií pokožky. Hydratuje pokožku, zlepšuje jej pevnosť a viditeľne znižuje príznaky starnutia. Proteoglykány sú proteíny, ktoré sa nachádzajú v spojivovou tkanive a tvoria hlavnú zložku výplne medzi bunkami v organizme. Môžu tiež slúžiť ako mazivá, pretože vytvárajú hydratačný gél, ktorý pomáha odolávať vysokému tlaku. Odprúčame si takúto kúru spraviť aspoň raz do roka. Výsledkom je pokožka hydratovaná, pevná, omladená. Výrazne sa vyhladia viditeľné príznaky starnutia.

Strava a s ňou spojená hydratácia

Starajte sa aj o svoje telo zvnútra. Udržiavajte vyváženú stravu, dostatočný príjem vody a zdravý životný štýl, pretože to všetko má vplyv na zdravie a vzhľad pleti. Zdravá a vyvážená strava je základom pre krásu pleti. Konzumujte pestrú škálu čerstvého ovocia a zeleniny, ktoré sú bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty, ktoré podporujú zdravú pokožku.  Nezabudnite na dostatočný príjem vody každý deň. Hydratácia je kľúčom k zachovaniu pružnosti a hydratovanosti pokožky, preto si napríklad na každý deň stanovte počet vypitých pohárov vody.

Vedci sa zhodujú, že stravovacie návyky môžu ovplyvniť vzhľad pleti. Ochrana pred poškodením voľnými radikálmi, ktoré môžu spôsobiť predčasné starnutie, môže byť dosiahnutá konzumáciou potravín bohatých na antioxidanty, ako sú bobule, orechy a tmavá zelenina. Čo budete dnes večerať? 

1708611585-voda.png

Pamätajte, že starostlivosť o pokožku nie je len o vonkajšej starostlivosti, ale aj o starostlivosti o telo zvnútra. Investujte do svojho zdravia a pokožka vám za to bude vďačná.

Slová na záver

Veríme, že zavedenie týchto krokov, rád a tipov, a správnych produktov, dodá opäť vašej pleti vitamíny a hydratáciu, ktoré jej chýbali, aby bola skutočne vyživená a hydratovaná. Už čoskoro sa môžete tešiť na tretie pokračovanie nášho článku – Pleť po 50-tke. V poslednej časti sa budeme venovať téme: Ochrana pred Slnkom. Nezabudnite sa preto prihlásiť na odber nášho newsletteru, aby vám neunikli žiadne novinky zo sveta krásy a exkluzívne výhody iba pre našich zákazníkov. 

Kedykoľvek sa nám ozvite a radi vám s nákupom pomôžeme.

☎️0910 222129

💻podpora@beligo.sk

Team Beligo ®

22. February 2024