EUR
CZK

Blog

Vyskúšali sme očné krémy - Objavte tajomstvo tých najlepších krémov na očné okolie!

4. March 2024

Oči sú zrkadlom duše, no často aj prvým miestom, kde sa prejavia známky únavy a starnutia. Preto je starostlivosť o pleť okolo očí neoddeliteľnou súčasťou nášho každodenného rituálu krásy. S množstvom dostupných produktov na trhu však môže byť skutočne ťažké nájsť ten správny očný krém, ako hľadanie ihly v kope sena.

V našom článku sme sa rozhodli prehĺbiť túto tému a priniesť vám recenzie hneď niekoľkých účinných očných krémov z produktových radov Orchidea, Kaviár, Zlato a ďalšie, ktoré sľubujú nielen hydratáciu, ale aj viditeľné zlepšenie príznakov starnutia. Zbavte sa viditeľných vrások, tmavých kruhov a očných vačkov s týmito vzrušujúcimi produktmi, ktoré vyživujú, hydratujú a obnovujú mladosť vašej pleti.

Pripravte sa na cestu objavovania najúčinnejších očných krémov, ktoré prinesú nový žiarivý lesk do vášho pohľadu. S týmito produktmi vaša pleť nikdy nezostarne!

Recenzia: Jemný očný gél s kyselinou hyalurónovou

Očné krémy majú vždy špeciálne miesto vo svete starostlivosti o pleť, a tento jemný očný gél s kyselinou hyalurónovou z produktového radu ORCHIDEA nás nesklamal.

Jeho vzdušná a osviežujúca, až jemne penová textúra, bohatá na extrakt z orchideí, zaručuje hlbokú hydratáciu a dlhotrvajúci pocit osvieženia okolo očí. Zložky ako elastín a kyselina hyalurónová sa postarajú o to, aby vaša pleť vyzerala mladistvo a plne hydratovaná.

Navyše, tento gél má ďalšie benefity, ktoré ho robia nepostrádateľným v našej starostlivosti o pleť. Sú medzi nimi intenzívna hydratácia, viditeľné zlepšenie príznakov únavy ako tmavé kruhy a očné vačky, efektívne vyplnenie vrások a podpora regenerácie buniek. Jeho odvodňovací účinok zase pomáha eliminovať opuchy okolo očí a zanecháva pleť pružnú a jemnú.

Aby sme potvrdili jeho účinnosť, je tento produkt dermatologicky testovaný, čo dodáva istotu aj tej najcitlivejšej pleti. Po použití môžeme vidieť výrazné zlepšenie v redukcii vrások a zvlhčení okolia očí, čo nám dáva pocit mladistvej a žiarivej pleti.

1709561975-orchidea-ocne-kremy.png

Recenzia: Krém na okamžitú výplň a vyhladenie vrások pleti

A teraz niečo špeciálne! Tento krém SOFT FOCUS z produktovej línie ORCHIDEA sa vyznačuje neuveriteľnou schopnosťou okamžite vypĺňať vrásky a poskytovať pleti hladký dotyk. S ľahkou gélovou textúrou sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný pocit na pokožke.

Hlavnými aktívnymi látkami tohto krému sú kyselina hyalurónová, výťažok z orchideí a ďalšie špeciálne zložky ako polyméry, zmes polysacharidov a Arabská guma. Kyselina hyalurónová poskytuje intenzívnu hydratáciu a pomáha vyplniť vrásky a výrazové línie, zatiaľ čo výťažok z orchideí je bohatý na antioxidanty a živiny, ktoré zlepšujú vzhľad a hydratáciu pokožky.

Jedným z hlavných benefitov tohto krému je jeho schopnosť rýchlo vyplniť vrásky a zlepšiť vzhľad pleti. Obsahuje aj Arabskú gumu, ktorá pôsobí ako "filmotvorná látka", okamžite vyplňujúca vrásky a zabezpečujúca dlhotrvajúci efekt hladkej pleti.

Tento krém je vhodný pre všetky typy pleti a je dermatologicky testovaný, čo zaručuje jeho bezpečnosť a účinnosť. Jeho neuveriteľná schopnosť okamžite vypĺňať vrásky a zanechávať pleť hydratovanú a sviežu robí z tohto produktu jednoznačnú voľbu pre tých, ktorí hľadajú rýchle a účinné riešenie pre vyhladenie vrások.

Recenzia: Zvlhčujúci očný krém s quinoou

Pre tých, ktorí hľadajú očný krém sústredený na obnovu a hydratáciu, je tu zvlhčujúci očný krém s quinoou z produktového radu Prebiotic. Tento špecifický krém je zameraný na potreby poškodenej a staršej pleti, ktorá potrebuje špeciálnu starostlivosť a zvláštnu pozornosť.

Jeho formula obsahuje organický quinoa olej, ktorý je bohatý na esenciálne mastné kyseliny a vitamín E, zároveň pôsobí ako silný antioxidant. Táto zložka pomáha zmierniť viditeľné príznaky starnutia a poskytuje pleťovému okoliu potrebnú výživu a regeneráciu.

Okrem toho obsahuje extrakt zo šťavy Yacón, ktorý funguje ako prebiotikum, pomáhajúc regulovať normálnu mikroflóru pokožky a udržiavať ju hydratovanú. Vďaka svojej prebiotickej aktivite chráni a zlepšuje pocit na pokožke.

Kombinácia kyseliny hyalurónovej s nízkou a vysokou molekulovou hmotnosťou dodáva pokožke maximálnu hydratáciu a zabraňuje stratám vody. Hydrolyzát rhizobian gumy a arabskej gumy pridáva krému rýchlo viditeľný zdvíhací efekt a zanecháva pokožku hladkú a jemnú.

Výťažky zo stromu Tara a morské riasy Kappahycus alvarezii poskytujú krému sťahujúci účinok a vytvárajú ochranný film, ktorý chráni pokožku pred škodlivými vonkajšími látkami.

Tento zvlhčujúci očný krém s quinoou ponúka výnimočnú starostlivosť o pokožku okolo očí pre tých, ktorí hľadajú vyvážený a účinný produkt, ktorý zabezpečí regeneráciu a hydratáciu našej drahocennej pleti.

Recenzia: Očný gélovitý krém s kovovým guľôčkovým aplikátorom

Starnutie, únavu a stres môžu očné okolie neúprosne značiť. Našťastie, tu je unikátny očný krém s gélovitou konzistenciou, ktorý prináša okamžité výsledky s praktickým kovovým aplikátorom.

Tento očný krém je skutočným zázrakom pre očné okolie s problémami ako sú vrásky, jemné línie, opuchy a tmavé kruhy. Jeho antistresový kovový aplikátor nielenže zabezpečuje jednoduchú a presnú aplikáciu, ale aj príjemne chladí a osviežuje pokožku v okolí očí.

Jeho gélovito-krémová konzistencia je ľahká a rýchlo sa vstrebe, čo znamená, že pokožku nezaťažuje a poskytuje okamžitú úľavu od príznakov únavy. Jeho kompaktný a ľahko prenosný roll-on aplikátor je ideálny na cesty, a vďaka svojej úspornej spotrebe vám vydrží veľmi dlho. Navyše, aplikácia je jednoduchá a pohodlná vďaka flexibilnému kovovému aplikátoru.

Po použití tohto očného krému budete okamžite cítiť a vidieť rozdiel - vaša pokožka bude vyhladená, minimalizované budú kruhy a vačky a vaše očné okolie bude žiariť sviežosťou. Ak hľadáte riešenie na oživenie a omladenie očného okolia, tento očný gélovitý krém s kovovým guľôčkovým aplikátorom je presne to, čo potrebujete.

1709561976-prebiotic-roll-on.png

Recenzia: Luxusný liftingový hydratačný očný krém s 1% zlata

Keď hovoríme o luxuse vo svete krásy, tento očný krém s 1% zlata z radu LUXURY GOLD je určite na čele radu. Jeho bohatá formula s koloidným zlatom a kyselinou hyalurónovou sľubuje nielen hydratáciu, ale aj revolúciu v boji proti príznakom starnutia.

Tento krém je zameraný na všetky typy pleti, najmä na suchú, dehydrovanú a citlivú pokožku, ktorá si vyžaduje extra starostlivosť a hydratáciu. S aktívnymi zložkami so spevňujúcimi a liftingovými vlastnosťami obnovuje unavenú pokožku v oblasti očí, dodáva jej sviežosť a vyživený vzhľad.

Kyselina hyalurónová, známa pre svoje hydratačné schopnosti, spolu s koloidným zlatom vytvárajú jedinečnú kombináciu, ktorá zaručuje intenzívnu výživu a hĺbkovú hydratáciu očného okolia. Okrem toho zlato poskytuje okamžitý vyhladzovací efekt, ktorý zanecháva pleť vypnutú a rozjasnenú, akoby ste práve absolvovali facelift.

Okrem toho, že tento krém zmierni viditeľné príznaky únavy, ako sú tmavé kruhy a očné vačky, tiež redukuje vrásky a mimické linky, čím zabezpečuje mladistvý a rozžiarený vzhľad. Jeho bohatá textúra sa rýchlo vstrebáva, čo umožňuje, aby vaša pokožka bola hydratovaná po celý deň.

V kombinácii s denným, nočným krémom a sérom z rovnakej kolekcie LUXURY GOLD tento očný krém predstavuje kompletnú starostlivosť o pleť, ktorá si ju zaslúži. Jeho dermatologicky testovaná formula a absencia parabénov z neho robia ideálny výber aj pre vegánov, ktorí túžia po luxusnej a účinnej starostlivosti o svoju pleť.

Recenzia: Upokojujúci a hydratačný očný krém s kaviárovým extraktom

V rade Lumiére CAVIAR sa nachádza tento úžasný očný krém s kaviárovým extraktom, ktorý je zameraný na poskytnutie dokonalého liftingu, hĺbkovej hydratácie a vynikajúcej spevňujúcej receptúry v boji proti vráskam.

Tento krém ponúka nádhernú kombináciu kaviárového extraktu a kyseliny hyalurónovej, čo zabezpečuje optimálnu hydratáciu a výplň vrások a výrazových línií. Kaviárový extrakt, známy ako elixír bunkovej regenerácie, nie je len symbolom luxusu, ale aj zdrojom vitamínov a minerálov, ktoré sú nevyhnutné pre zdravú pokožku. Okrem toho poskytuje vysokú spevňujúcu silu a spomaľuje proces starnutia, čím pleť omladzuje a vyživuje.

Kyselina hyalurónová, ďalšia z aktívnych zložiek tohto krému, sa stará o intenzívnu a dlhotrvajúcu hydratáciu, zatiaľ čo elastín podporuje pružnosť pokožky a udržuje jej potrebnú vlhkosť. Kombinácia týchto zložiek vytvára účinný produkt, ktorý nielenže zmierni príznaky únavy, ale tiež viditeľne zregeneruje a vyživí pleť v okolí očí. Okrem toho obsahuje aj kyselinu citrónovú, ktorá nielenže má vysokú hladinu vitamínu C, ale aj vynikajúce bieliace vlastnosti, ktoré pomáhajú vyrovnávať pleťové škvrny a rozjasňovať tón pleti. S dermatologicky testovanou a luxusnou formulou, tento očný krém s kaviárovým extraktom je skvelou voľbou pre každého, kto hľadá vyváženú starostlivosť o pleť s dotykom luxusu.

1709561975-caviar-zlato.png

Slová na záver

Tieto očné krémy sú viac než len bežné krémy - sú to zázraky, ktoré dokážu oživiť a omladiť vaše očné okolie. Od luxusného liftingového krému s obsahom zlata po upokojujúci krém s kaviárovým extraktom, každý produkt je starostlivo navrhnutý, aby poskytoval optimálne výsledky. Sú plné účinných zložiek, ktoré bojujú proti príznakom starnutia, únavy a opuchov, zanechávajúc pokožku viditeľne vyživenú a zregenerovanú.

Ak ste našli produkt, ktorý vás zaujal, neváhajte si ho bližšie prezrieť na našom eshope. V prípade akýchkoľvek otázok alebo ak potrebujete pomoc s výberom, neváhajte nás kontaktovať na čísle 0910 222 129. Sme tu pre vás a sme pripravený pomôcť s akýmkoľvek dotazom či konzultáciou! Nechajte sa očariť našimi produktmi a začnite cestu k zdravšej a mladšej pokožke ešte dnes!

Kedykoľvek sa nám ozvite a radi vám s nákupom pomôžeme.

☎️0910 222129

💻podpora@beligo.sk

Team Beligo ®

4. March 2024