EUR
CZK

Blog

Boj proti mastným vlasom

16. April 2024
Účinné produkty a tipy pre zdravé a vyvážené vlasy

Vitajte v našej recenzii, kde preskúmame účinné produkty, ktoré pomáhajú v boji proti mastným vlasom. Okrem toho vám v závere článku ponúkneme aj niekoľko užitočných tipov a rád, ako udržať vaše vlasy čisté a zdravé.

1. Šampón na mastné vlasy

Naším prvým odporúčaním je šampón, ktorý bojuje proti nadbytku oleja vo vašich vlasoch. Obsahuje vitamín B a síru, ktorá účinne reguluje produkciu oleja mazovými žľazami a eliminuje nadbytočný tuk na vlasoch.

Aktívne prírodné zložky: Biosulfur a kvasnicový extrakt

  • Biosulfur: Táto zložka má sťahujúce a antiseptické vlastnosti, čo znamená, že dokáže zúžiť póry a zabrániť prebytočnému mazu na pokožke hlavy. Okrem toho pomáha inhibovať nadmernú tvorbu kožného mazu, ktorá je často spôsobená aktivitou mazových žliaz. Biosulfur je preto veľmi účinný pri ošetrovaní mastných vlasov, keďže pomáha udržiavať pokožku hlavy čistú a vyváženú.
  • Kvasnicový extrakt: Obsahuje prirodzený vitamín B, ktorý je dôležitý pre reguláciu nadmerného vylučovania mazu. Vitamín B pomáha udržiavať rovnováhu pokožky hlavy a zabraňuje príliš veľkému vylučovaniu mazu, čo môže viesť k mastným vlasom. Táto zložka tiež zabraňuje spätnému efektu, čo znamená, že pomáha predchádzať tomu, aby sa vlasy dostali späť do svojho predchádzajúceho stavu mastením.

Tieto aktívne zložky sú kľúčové pre efektivitu produktov a ich pravidelné používanie môže pomôcť udržiavať vlasy čisté, zdravé a vyvážené.

Benefity

  • boj proti nadbytku oleja, 
  • podpora štruktúry vlasov, 
  • eliminácia nadbytočného oleja, 
  • očistenie a okysličenie pokožky.

Odporúčanie na nákup: Tento šampón je ideálnym spoločníkom pre každodennú starostlivosť o vlasy. Ak hľadáte riešenie pre mastné vlasy, vyskúšajte tento produkt pre zdravé a vyvážené vlasy.

1713275518-samp-a-kondi.png

2. Emulzia bojujúca proti mastným vlasom

Pre úplné ošetrenie mastných vlasov doplňte váš režim starostlivosti o vlasy o emulziu, ktorá bojuje s prebytkom oleja na pokožke hlavy. Obsahuje vitamín B a síru, ktorá pomáha regulovať produkciu oleja a zabezpečuje vlasy obohatené o vitamíny a zbavené prebytočného mazu.

Aktívne prírodné zložky: extrakt z rastlín a kyselina salicylová

  • Extrakt z rastlín: Tento extrakt obsahuje rôzne rastlinné zložky, ktoré majú exfoliačné vlastnosti. To znamená, že môžu pomôcť odstraňovať nadbytočný maz a nečistoty z pokožky hlavy. Extrakt z rastlín prispieva k očisteniu pokožky a odstráneniu nečistôt, čo môže pomôcť znížiť mastenie vlasov a udržiavať ich zdravé a vyvážené.
  • Kyselina salicylová: Táto kyselina má exfoliačné vlastnosti a je známa svojimi schopnosťami pri čistení pórov a odstraňovaní nadbytočného oleja a nečistôt z pokožky. Kyselina salicylová môže tiež pomôcť vyrovnávať pH pokožky hlavy, čo môže byť dôležité pri regulácii produkcie mazu. Je to ďalšia účinná zložka, ktorá pomáha udržiavať vlasy čisté a vyvážené.

Benefity

  • boj proti nadbytku oleja, 
  • očistenie a okysličenie pokožky, 
  • vyhovuje ekologickým očakávaniam.

Odporúčanie na nákup: Táto emulzia je skvelým doplnkom pre komplexnú starostlivosť o mastné vlasy. S jej prírodnými zložkami a účinným pôsobením je ideálnym riešením pre zdravé a vyvážené vlasy.

3. Tuhý šampón bez plastového balu

Pre tých, ktorí hľadajú ekologickú alternatívu máme tuhý šampón bez plastového obalu. Je ideálnou voľbou spolu s praktickou krabičkou na prenos! S obsahom zeleného ílu a oleja zo sladkých mandlí, s vôňou mäty piepornej a citrónovej kôry, tento šampón dokonale čistí vlasy a prispieva k ich zdraviu aj životnému prostrediu.

Aktívne prírodné zložky: Zelený íl, olej zo sladkých mandlí

  • Zelený íl: Zelený íl je známy svojimi absorpčnými vlastnosťami, ktoré pomáhajú absorbovať prebytočný olej a nečistoty z pokožky hlavy. Tento íl tiež pomáha vyčistiť póry a zmierniť podráždenie pokožky, čo môže pomôcť zmierniť mastné vlasy a udržať pokožku hlavy zdravú.
  • Olej zo sladkých mandlí: Tento olej je bohatý na vitamíny a minerály, ktoré sú prospešné pre vlasy a pokožku hlavy. Olej zo sladkých mandlí má hydratačné vlastnosti a môže pomôcť udržiavať vlasy hydratované a zdravé. Tento olej tiež pomáha vyživovať vlasové vlákna a zlepšuje celkový stav vlasov, čím prispieva k ich zdraviu a lesku.

Benefity

  • ekologická alternatíva, 
  • bez sulfátov a konzervantov, 
  • praktický a ekologický produkt.

1713275519-tuhy-box.png

Odporúčanie na nákup: Pre tých, ktorí sa zaujímajú o zero waste beauty rutinu, je tento tuhý šampón ideálnym riešením. S jeho prírodnými zložkami a bezodpadovou formou je šetrným a efektívnym spôsobom, ako mať zdravé a vyvážené vlasy.

Tajný tip pre vás: V ponuke je aj úložný boxaby sa to lepšie skladovalo. Jeho pevný formát je ideálny aj na cesty. 

Tipy a rady: Ako predchádzať masteniu vlasov

Pravidelné umývanie

Udržujte pravidelný režim umývania vlasov, aby ste odstránili nadbytočný olej a nečistoty.

Vyhnite sa horúcej vode

Horúca voda môže podporovať produkciu oleja na pokožke hlavy. Volte radšej teplú alebo studenú vodu pri umývaní vlasov.

Vyvážená strava

Zahrňte do svojej stravy potraviny bohaté na vitamíny a minerály, ktoré podporujú zdravú pokožku hlavy a vlasy.

Používanie prírodných produktov

Vyberajte šampóny a kondicionéry s prírodnými zložkami, ktoré nezaťažujú vlasy a pokožku.

Slová na záver

Boj proti mastným vlasom nemusí byť zložitý. S použitím týchto účinných produktov a dodržiavaním jednoduchých tipov a rád môžete dosiahnuť zdravé a vyvážené vlasy. Nechajte sa inšpirovať prírodnými zložkami a začnite svoju cestu k krásnym vlasom ešte dnes!

Ak ste našli produkt, ktorý vás zaujal, neváhajte si ho bližšie prezrieť na našom eshope. V prípade akýchkoľvek otázok alebo ak potrebujete pomoc s výberom, neváhajte nás kontaktovať na čísle 0910 222 129. Sme tu pre vás a sme pripravený pomôcť s akýmkoľvek dotazom či konzultáciou! Nechajte sa očariť našimi produktmi a začnite cestu k zdravším a krajším vlasom ešte dnes!

Kedykoľvek sa nám ozvite a radi vám s nákupom pomôžeme.

☎️0910 222129

💻podpora@beligo.sk

Team Beligo ®

 

16. April 2024