EUR
CZK

Blog

Krása a sebavedomie (aj) v zrelom veku: Osvedčené tipy a triky pre dokonalý make-up!

11. June 2024

Krásne líčenie je umením, ktoré nám dokáže pomôcť vyjadriť našu osobnosť a zdôrazniť našu prirodzenú krásu v každom veku. Pre mnoho žien v zrelom veku však môže byť výber správnych produktov a aplikácia make-upu výzvou. Našou misiou je pomôcť vám cítiť sa sebavedome a krásne. Preto sme sa rozhodli zdieľať s vami osvedčené tipy a triky na dosiahnutie dokonalého make-upu, ktorý lichotí aj zrelej pleti a minimalizuje drobné nedokonalosti.

Okrem toho sme tu, aby sme vám ponúkli exkluzívny prístup k našej širokej ponuke kvalitných vegánskych a prírodných produktov dekoratívnej kozmetiky značky EMANI Vegan Cosmetics, dostupných priamo na našom eshope Beligo.sk - TU, Ak by ste si radi produkt najprv vyskúšali, neváhajte nás kontaktovať a my vám radi odporučíme naše partnerské salóny.

Poďte s nami na cestu k dokonalej kráse a sebavedomiu v každom veku!

Prečo je dôležitá príprava pleti pred nanesením make-upu a čo všetko zahŕňa?

Príprava pleti pred nanesením make-upu je kľúčová pre dosiahnutie optimálnych výsledkov a dlhotrvajúceho efektu. Celková príprava zahŕňa čistenie, aplikáciu séra a krému podľa typu pleti, nanesenie SPF produktu a použitie primeru alebo podkladovej bázy . V našej ponuke nájdete MIRACLE 7v1 podkladovú bázu pre extra citlivú a aknóznu pleť, ale aj PERFECT 10v1 podkladovú bázu pre extra suchú pleť. 

Tento postup zabezpečí vyhladenie drobných nerovností a vyplnenie jemných vrások, pripraví pokožku na make-up, ktorý vydrží po celý deň.

Rady o správnych technikách aplikácie make-upu 

pre zvýraznenie pozitívnych aspektov pleti a minimalizáciu vrások

Korektor: váš spoľahlivý pomocník!

Správne použitie korektora môže dramaticky zlepšiť vzhľad pleti a zmenšiť nedokonalosti, ako sú tmavé kruhy pod očami, pigmentové škvrny a ďalšie nepravidelnosti. Prekryte tmavé kruhy pod očami jemnými poklepmi prstov alebo štetcom, začínajúc od vnútorného kútika oka a pokračujte smerom k lícnym kostiam. Zvoľte si odtieň korektora, ktorý je o jeden odtieň svetlejší ako váš make-up, aby ste dosiahli rozjasňujúci efekt. Ak máte začervenanú pokožku okolo nosa, akné alebo pigmentové škvrny, môžete použiť korektor na korekciu farby aj na tieto miesta.

Je dôležité použiť primerané množstvo korektora a jemne ho "vklepať", aby ste dosiahli prirodzený vzhľad, a nevyzeralo to, že máte príliš veľa make-upu.

Našou voľbou je tekutý korektor s praktickým aplikátorom od značky EMANI, ktorý je dostupný v troch odtieňoch. Navštívte náš eshop a vyberte si ten správny odtieň práve pre vás!

1718199957-korektor.png

Ako správne rozložiť make-up na tvári a kde jemne šetriť? 😊

Pri aplikácii make-upu je dôležité mať na pamäti, kam a ako ho aplikovať, aby sa dosiahol prirodzený vzhľad a minimalizovalo sa preťaženie pleti. Menej môže byť skutočne viac, a preto je dôležité vedieť, kde šetriť s produktom, aby ste dosiahli elegantný výsledok. Pri výbere make-upu je kľúčové zohľadniť typ vašej pleti. Tekuté a krémové make-upy sú ideálne pre normálnu, zmiešanú alebo suchú pleť, zatiaľ čo púdrový make-up je skvelou voľbou pre mastnú pleť alebo teplé počasie.

Pri nanášaní make-upu nezabudnite na vyrovnanie tónu pleti, zakrytie nedostatkov a zjednotenie jej vzhľadu. Použitie štetca je najvhodnejšou voľbou, pretože minimalizuje riziko prenosu baktérií na tvár. V ponuke EMANI sú aj vegánske štetce

A kde teda šetriť s make-upom? V miestach s jemnými vráskami alebo líniami, ako sú okolie očí a úst, je vhodné použiť menej produktu, aby ste minimalizovali zdôrazňovanie týchto oblastí. Ak používate púdrový make-up, nanášajte ho šetrne, aby ste minimalizovali preťaženie pleti a zabránili nadmernému zvýrazňovaniu textúry pleti. Experimentujte s rôznymi technikami a produktmi, kým nenájdete tú správnu kombináciu pre váš individuálny štýl a potreby. A nezabudnite, že sme tu pre vás, aby sme vám pomohli s každým krokom na ceste k dokonalému make-upu.

EMANI dekoratívna kozmetika ponúka široký výber make-upov; vrátane tekutého make-upu "Ochrana mladosti" v troch prispôsobivých odtieňoch, krémového make-upu "Deluxe" pre ľahkú aplikáciu, púdrového make-upu "Zmatňujúci" pre mastnú pleť a horúce letné dni a práškového make-upu s odtieňmi, ktoré spolu perfektne ladia. Poďte s nami na cestu k dokonalému make-upu!

1718199958-makeup.png

Aj oči vedia mať svoje zvodné čaro! 

Možnosti vo výbere očných tieňov sú nekonečné. Niekto uprednostňuje farebnú harmóniu s farbou očí, iní si ich ladia k farbe vlasov alebo dokonca k oblečeniu.

Pre tých z vás s mastnou pletou je vhodné zvážiť použitie podkladovej bázy pod očné tiene. Táto báza pomôže zabraňovať rozmazávaniu tieňov a udrží ich na mieste počas celého dňa.

Ak máte skúsenosti s aplikáciou očnej linky, neváhajte a pokračujte v tom. Očná linka môže dotvoriť váš look a pridať vašim očiam hlbšie a výraznejšie kontúry.

Na záver stačí už len aplikovať maskaru. Či už volíte predlžujúcu, zhušťujúcu alebo posilňujúcu variantu, maskara dokáže vaše oči zvýrazniť a dodá im intenzívny pohľad. V ponuke máme klasickú oddeľujúcu a predlžujúcu - Špirálu pre zdravé mihalnice, ale aj niečo výnimočné - Špirálu a sérum 2v1 pre výrzazné a husté mihalnice - stačí si vybrať. 

1718199958-spiraly.png

Dokonalý záver: Posledné kroky pre perfektný make-up

Finálny "doťuk" make-upu je kľúčový pre celkový vzhľad. Po dokončení make-upu jemne aplikujte púder, aby ste predĺžili jeho trvácnosť a zaručili rovnomerný farebný tón celej pleti. Ďalej pokračujte aplikáciou kontúrovacích a zvýrazňovacích produktov na lícne kosti, čelo, bradu a nos, čím vytvoríte rozjasnený vzhľad a definované rysy tváre.

S postupujúcim vekom preferujeme jemné matné odtiene, pričom s trblietavými lícenkami zľahka šetrite. Naša najžiadanejšia voľba je Rozjasňovač Feeling Loved, ktorý dodá vašej pleti prirodzený žiarivý efekt bez lesku.

Ak vás čaká dlhý deň, zvážte použitie fixátora na make-up na zabezpečenie dlhotrvajúceho efektu. Tento krok pomôže udržať váš make-up neporušený počas celého dňa.

Na záver, naneste zvodný rúž na pery, aby ste zdôraznili vaše ústa a dokončili váš celkový look. S týmto posledným krokom je vaše líčenie kompletné!

1718199957-feeling.png

Slová na záver

Veríme, že každý krok k zdravšej a krajšej pleti je dôležitý. Sme tu, aby sme vám poskytli kvalitnú podporu na vašej ceste k sebavedomiu a kráse. Naša prírodná a vegánska kozmetika EMANI je výsledkom osobných skúseností a vášne pre zdravú pleť. Tešíme sa, že môžeme byť súčasťou vášho každodenného rituálu krásy.

Vďaka za to, že ste si prečítali náš článok a nezabudnite sa pravidelne vracať na náš blog, kde vám budeme prinášať ďalšie tipy a rady pre starostlivosť o vašu pleť a podporiť vašu prirodzenú krásu.

Ak potrebujete poradiť s výberom vhodných produktov, neváhajte nás kontaktovať na telefónnom čísle 0910 222 129 alebo emailom na podpora@beligo.sk. Sme tu pre vás a radi vám pomôžeme s objednávkou a výberom tých najlepších produktov pre vašu pleť.

11. June 2024