EUR
CZK

Blog

5 produktov, ktoré tvoja pleť potrebuje na obnovu po lete

10. September 2024

Leto prináša množstvo radostí, ale aj výziev pre našu pleť. Slnko, soľ a chlorovaná voda môžu spôsobiť, že pleť je po lete unavená, dehydratovaná a podráždená. Preto je kľúčové zamerať sa na obnovu pleti a poskytnúť jej to, čo potrebuje na regeneráciu. V nasledujúcom článku vám predstavíme päť produktov, ktoré sú navrhnuté na obnovu a revitalizáciu pleti po letných mesiacoch. Tieto produkty vám pomôžu hydratovať pokožku, znížiť poškodenie spôsobené slnkom a obnoviť jej prirodzenú krásu. Prečítajte si, ako môžete vrátiť vašej pleti žiarivý a zdravý vzhľad s pomocou týchto špeciálne vybraných produktov.

Hydratácia: Obnova vlhkosti pleti

Po intenzívnom slnení a letných aktivitách môže pleť trpieť výrazným nedostatkom vlhkosti. Dehydratovaná pleť môže pôsobiť matne, byť náchylná na suchosť a jemné vrásky. Preto je kľúčové zamerať sa na produkty, ktoré dodajú pleti potrebnú hydratáciu a obnovia jej prirodzenú rovnováhu.

Naša odporúčanie: Hydratačný krém Orchidea s kyselinou hyalurónovou

Tento krém je skvelou voľbou pre obnovu pleti po lete. Je vyvinutý na ošetrenie dehydratovanej pokožky, aby sa zachovala osmotická rovnováha buniek pokožky a jej zdrojov vody. Imperata cylindrica (červená tráva lalang) udržuje vlhkosť pokožky a hydratuje ju dlhšie ako jeden deň. V kombinácii s kyselinou hyalurónovou a extraktom z orchideí, krém poskytuje intenzívnu hydratáciu a revitalizáciu pleti, čo je ideálne po náročných letných mesiacoch.

TIP: Z kolekcie Orchidea sú k dispozícii aj ďalšie produkty, ktoré doplnia vašu starostlivosť o pleť. Výživný nočný krém Orchidea, Jemný očný gél a Intenzívne sérum sú ideálnou voľbou na zabezpečenie komplexnej a účinnej starostlivosti, ktorá poskytne vašej pleti všetko, čo potrebuje pre úplnú obnovu a vitalitu.

orquid

Regenerácia a oprava pleti: Výber správneho produktu

Po lete je pleť často vystavená rôznym stresom, ako je nadmerné slnenie, teplé a suché počasie alebo aj zmeny v strave. Tieto faktory môžu spôsobiť poškodenie pleti, vrátane vrások, straty elasticity a celkového vyčerpania. Preto je dôležité zamerať sa na produkty, ktoré podporujú regeneráciu a opravu pleti. Tieto produkty môžu pomôcť obnoviť zdravý vzhľad a vitalitu vašej pleti po letnom období.

Jedným z našich najúčinnejších produktov na regeneráciu a opravu pleti je Regeneračné epidermálne biologické sérum proti vráskam. Tento výnimočný produkt je určený pre všetky typy pleti a ponúka inovatívne riešenie pre zrelú pleť.

Sérum obsahuje extrakt Swertia Chirata, novú anti-aging aktívnu zložku rastlinného pôvodu, ktorá je známa svojou schopnosťou zlepšiť regeneračnú schopnosť pokožky a redukovať vrásky. Swertia Chirata je účinná pri boji proti hlbokým aj jemným vertikálnym vráskam a pomáha vyhladiť pleť okolo úst. Sérum stimuluje regeneráciu buniek a zlepšuje celkový vzhľad pleti, čo vedie k viditeľnému zníženiu vrások a jemnejšiemu vzhľadu pokožky.

Výsledkom použitia tohto séra je vypnutá pleť s viditeľne redukovanými vráskami a zlepšenou regeneráciou buniek. 

TIP: Ak máte záujem o ďalšie produkty na regeneráciu a opravu pleti, neváhajte nás kontaktovať. V rámci bezplatnej konzultácie vám radi poradíme a pomôžeme vybrať najvhodnejší produkt pre vaše individuálne potreby.

 

Obnova elasticity a pevnosti: Vyberte si svoju obnovujúcu kúru

Po lete, keď je pleť vystavená rôznym vonkajším faktorom ako slnečné žiarenie a teplé počasie, je dôležité venovať pozornosť jej obnove a zlepšeniu elasticity. Obnova elasticity a pevnosti pleti môže výrazne prispieť k mladistvému vzhľadu a celkovej vitalite pokožky. Dve vynikajúce možnosti, ktoré ponúkame, sú Hydratačná kúra s Vitamínom C proti vráskam a Hyalurónovo - kolagénová kúra s rastovým faktorom EGF (epidermálny rastový faktor) proti starnutiu - molekula budúcnosti.

Hydratačná kúra s Vitamínom C proti vráskam je vyvinutá pre tých, ktorí hľadajú efektívne spevnenie a hydratáciu pokožky. Tento produkt obsahuje kombináciu proteoglykánov, kyseliny hyalurónovej a Vitamínu C, čo je ideálna zmes pre zvýšenie pevnosti a pružnosti pleti. Proteoglykány, ktoré sa nachádzajú v spojivovom tkanive, pomáhajú vytvárať hydratačný gél, ktorý posilňuje pokožku a odoláva tlaku, čím znižuje príznaky starnutia. Tento produkt zanecháva pleť hladšiu a pevnejšiu, čím zjemňuje jemné linky a vrásky a zlepšuje jej celkový vzhľad.

Na druhej strane, Hyalurónovo - kolagénová kúra s rastovým faktorom EGF proti starnutiu je ideálny pre tých, ktorí hľadajú pokročilú obnovu a omladenie pleti. EGF stimuluje rast a regeneráciu pokožky na bunkovej úrovni, zvyšuje produkciu kolagénu a elastínu, čo vedie k pevnejšiemu a mladistvejšiemu vzhľadu pokožky. Tento produkt je obohatený o proteoglykány a kyselinu hyalurónovú, ktoré posilňujú efektivitu EGF a poskytujú ďalšiu úroveň hydratácie a obnovy. Vhodný je najmä pre osoby, ktoré chcú výrazne bojovať proti príznakom starnutia a obnoviť pleť na hlbokej úrovni.

Pri výbere medzi týmito dvoma produktmi sa zamerajte na to, čo vaša pleť potrebuje najviac. Ak je vaša hlavná prioritou zlepšiť hydratáciu a získať pevnosť, Hydratačná kúra s Vitamínom C bude skvelou voľbou. Ak hľadáte komplexné riešenie na omladenie a obnovu, Hyalurónovo - kolagénová kúra s rastovým faktorom EGF proti starnutiu ponúka pokročilé účinky a hlbší prístup k regenerácii pleti.

TIP: Obidva produkty sú skvelými voľbami pre raz ročne obnovujúcu kúru pre pleť, krk a dekolt, ktoré pomôžu zlepšiť celkovú pevnosť a elasticitu pleti. Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete ďalšie rady, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám pomôžeme vybrať ten správny produkt pre vašu individuálnu starostlivosť o pleť.

egf-sk

Zníženie pigmentácie a vyrovnanie tónu pleti

Po lete môže pleť často trpieť tmavými škvrnami a nerovnomerným tónom, ktoré sú dôsledkom nadmerného vystavenia slnku. Na vyrovnanie tónu pleti a zníženie pigmentácie je kľúčové zamerať sa na produkty, ktoré obsahujú účinné bieliace a zosvetľujúce zložky. Bieliaci nočný krém účinný v boji proti pigmentovým škvrnám je ideálnym riešením pre tento problém.

Tento nočný krém, obohatený o vitamíny C a E, je navrhnutý tak, aby znižoval výskyt tmavých škvŕn a zjednocoval tón pleti počas noci. Jeho účinné zloženie na rastlinnej báze, vrátane makadamiového a jojobového oleja, poskytuje intenzívnu hydratáciu a vyživuje pleť, čím pomáha eliminovať hyperpigmentáciu a zlepšovať jej celkový vzhľad. Pravidelným používaním krému sa pleť stáva jasnejšou, rovnomernejšou a viditeľne mladšou. Jeho bieliaci efekt je podložený vedeckými štúdiami, ktoré dokazujú, že po mesiaci používania dochádza k zníženiu pigmentácie a zlepšeniu tónu pleti.

TIP: Nočný krém z tejto kolekcie pracuje intenzívne počas noci, keď je regenerácia pokožky na svojom vrchole, čo prispieva k rozjasneniu a zjednoteniu tónu pleti. Na dosiahnutie ešte lepších výsledkov odporúčame doplniť bieliacu starostlivosť aj o ďalšie produkty z tejto kolekcie. Denný bieliaci krém účinne chráni pokožku počas dňa, zatiaľ čo bieliace sérum ponúka intenzívnu kúru na rozjasnenie pleti. Pre tých, ktorí chcú rozšíriť svoju rutinu, je v ponuke aj bieliaci peeling, ktorý jemne odstraňuje odumreté bunky a pripravuje pleť na lepšiu absorpciu aktívnych látok. Navyše, aj ruky si zaslúžia špeciálnu starostlivosť – bieliaci krém na ruky z tejto kolekcie zjednocuje tón pokožky a zjemňuje viditeľné pigmentové škvrny.

bieliace-3

Ochrana pred ďalším poškodením

Po lete, keď je pokožka vystavená intenzívnemu slnečnému žiareniu a vonkajším vplyvom, je nevyhnutné zahrnúť do svojej každodennej starostlivosti produkty, ktoré pokožku ochránia pred ďalším poškodením. Kľúčovou súčasťou takejto starostlivosti sú produkty s SPF ochranou pred slnkom, ktoré zabraňujú predčasnému starnutiu, a antioxidanty, ktoré neutralizujú voľné radikály spôsobené UV žiarením a znečistením.

Pre tých, ktorí chcú chrániť svoju pleť nielen pred poškodením, ale zároveň aj zlepšiť jej vzhľad a pripraviť ju na make-up, odporúčame Perfect 10 Primer Serum - Hydratačná podkladová báza pod make-up. Toto sérum hydratuje pleť, zlepšuje jej textúru, a zároveň poskytuje ochranu pred voľnými radikálmi a znečistením. Vďaka antibakteriálnym a protizápalovým vlastnostiam je vhodné aj pre problematickú pokožku. Sérum Perfect 10 obsahuje prírodné zložky, ktoré upokojujú pokožku, zabraňujú zápalom a sťahujú póry. Okrem toho vytvára ideálny podklad pre make-up, predlžuje jeho výdrž a zabezpečuje hladší a žiarivejší vzhľad. Sérum poskytuje komplexnú ochranu pleti a je vhodné po rôznych procedúrach, ako sú peelingy a laserové ošetrenia, keď je pokožka citlivá.

Druhou voľbou je Rozjasňujúci a hydratačný prírodný make-up - Ochrana mladosti, ktorý obsahuje kyselinu hyalurónovú a niacinamíd, čo z neho robí ideálny produkt na hydratáciu a ochranu pokožky. Tento make-up nielen že chráni pred stratou vlhkosti, ale aj minimalizuje póry a začervenanie. Vďaka minerálnym SPF vlastnostiam poskytuje dodatočnú ochranu pred slnkom, čo je nevyhnutné po lete. Make-up zanechá pleť prirodzene rozjasnenú a žiarivú, pričom jeho zloženie je bezpečné aj pre citlivú pokožku a je bez silikónov a parfumov.

TIP: V prípade záujmu o ďalšie odporúčania ohľadom ochrany pleti a výberu produktov nás neváhajte kontaktovať pre bezplatnú konzultáciu.

perfekt10

Ako si vybrať tie najlepšie produkty pre svoju pleť?

Visí táto otázka stále vo vzduchu? Starostlivosť o pleť po lete je nesmierne dôležitá. Poškodenie slnkom, dehydratácia či pigmentové škvrny môžu zanechať pokožku oslabenú a unavenú. Aby ste dosiahli najlepšie výsledky, pri výbere vhodných produktov vám pomôžu tieto rady:

  • Prečítajte si popisy produktov: Zložky ako kyselina hyalurónová, vitamíny C a E, retinol, peptidy, niacinamid a SPF sú kľúčové pre obnovenie pleti po letných mesiacoch. Pomáhajú hydratovať, regenerovať a chrániť pokožku pred ďalším poškodením.
  • Zohľadnite rôzne typy pleti: Uistite sa, že produkty, ktoré si vyberáte, sú vhodné pre váš typ pleti. Každá pleť má špecifické potreby, a preto by produkty mali byť prispôsobené buď pre suchú, mastnú, aknóznu, alebo citlivú pokožku.
  • Overte recenzie a hodnotenia: Pred výberom si prečítajte recenzie a hodnotenia, aby ste zistili, ako iní zákazníci hodnotia účinnosť produktov. To vám pomôže urobiť informované rozhodnutie o tom, čo bude pre vašu pleť najvhodnejšie.
  • Zohľadnite sezónnosť a potreby pleti: Vyberajte produkty, ktoré sú špeciálne navrhnuté na riešenie problémov po lete, ako je dehydratácia, pigmentácia alebo poškodenie UV žiarením.

Ak si nie ste istí, ktoré produkty sú pre vás tie pravé, náš e-shop ponúka širokú škálu produktov a špecializovanú odbornú konzultáciu. Radi vám pomôžeme nájsť tú správnu kombináciu produktov pre vašu pleť, aby ste dosiahli tie najlepšie výsledky a zabezpečili jej dokonalú obnovu po náročnom lete.

Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete poradiť pri výbere produktov, neváhajte sa na nás obrátiť. Sme tu pre vás a radi vám pomôžeme nájsť tie najlepšie produkty pre vašu pleť.

📞 0910 222 129

✉️ podpora@beligo.sk

S pozdravom,
Tím Beligo ®

10. September 2024