EUR
CZK

Blog

Krása v súlade s prírodou: EMANI na Vegánskych hodoch v Bratislave

19. September 2024

Pozvánka na jesenné Vegánske hody 2024 v Bratislave!

29. september 2024 je dátum, ktorý by si každý milovník rastlinnej stravy a prirodzenej krásy mal poznačiť do kalendára! Vegánske hody sa opäť vracajú do Starej tržnice v Bratislave a aj tento rok vás srdečne pozývame navštíviť náš stánok EMANI VEGAN COSMETICS, ktorý sa opäť nachádza na 1. poschodí.

Čo môžete očakávať?

Ako vždy, radi sa s vami osobne stretneme, podelíme o nové produkty a zodpovieme všetky vaše otázky. Tento rok máme pre vás opäť pripravené:

  • Osobné stretnutia: Zoznámte sa s našimi expertmi na krásu a vegánsku kozmetiku
  • Vyskúšanie produktov: Otestujte si na vlastnej pleti všetky naše výrobky – make-upy, rúže, očné tiene a mnoho ďalšieho!
  • Darček ku každému nákupu: Získajte zdarma rúž v hodnote 29 € pri každom nákupe v našom stánku
Skúsenosti z minulých rokov 

Minulé ročníky Vegánskych hodov boli pre nás úžasným zážitkom. Vaše pozitívne ohlasy na našu kozmetiku nás nesmierne tešia a vaša podpora je pre nás veľkým povzbudením. Vidíme, ako ste si obľúbili produkty EMANI VEGAN COSMETICS, a veľa z vás sa vracia opäť – či už na podujatiach, alebo prostredníctvom nášho eshopu beligo.sk.

Vegánske hody sú festivalom pre všetky zmysly. Vegánske hody sú najväčším slovenským food festivalom zameraným na rastlinnú stravu, kde si môžete pochutnať na špičkových vegánskych jedlách, ale aj objaviť produkty, ktoré podporujú zdravší a ekologickejší životný štýl. Náš stánok s EMANI VEGAN COSMETICS perfektne zapadá do tejto filozofie – ponúkame kozmetiku, ktorá je nielen krásna, ale aj šetrná k prírode, planéte a vašej pleti.

Prečo EMANI? 

V EMANI sa zameriavame na vytváranie kozmetických produktov z tých najlepších prírodných a organických ingrediencií, aby ste sa cítili krásne a zároveň podporovali udržateľný životný štýl. Naša patentovaná fermentačná technológia nám umožňuje vyrábať kozmetiku, ktorá je šetrná k citlivej, aknóznej či zapálenej pleti, bez kompromisov v kvalite či účinnosti.

4-serums-aug

Príďte nás navštíviť! 

Radi vás privítame v našom stánku na Vegánskych hodoch a poskytneme vám všetko, čo potrebujete pre vašu krásu. Stačí nás navštíviť na 1. poschodí pri výťahu a schodisku.

Hody sa začínajú o 10:00, takže si nezabudnite rezervovať čas a vychutnajte si deň plný skvelých chutí, krásy a zábavy.

Tešíme sa na vás!
Tím Beligo

19. September 2024